Äga & Köpa

Att köpa och äga en Mitsubishi

För de flesta är bilen den näst största investeringen i livet efter bostad. Även om du köper en begagnad bil är det ofta en stor och viktig investering. Din bil ska ta dig från ena stället till det andra, frakta saker och visst är det väl så att du önskar att den ska kosta så lite som möjligt, starta och gå när du behöver den? Kanske vill du också att din bil ska ge dig glädje? Förutom körglädjen i sig kan du med bilen ta dig till vackra platser, tillsammans med någon du tycker om.

Mitsubishi Motors hjälper dig gärna genom hela processen att köpa bil, från att boka en provkörning, ladda ner en broschyr till att hitta en förmånlig finansiering och teckna en försäkring på din nya Mitsubishi. Vi vill göra vårt bästa för att det ska vara så bra och enkelt som möjligt för dig att äga din Mitsubishi samt för att du alltid ska vara nöjd. På dessa sidor hittar du information, tips och råd som vi hoppas är till hjälp.

Mitsubishi Motors Finans

Mitsubishi Motors Finans är Mitsubishi Motors eget finansbolag. Vi hjälper dig som privatperson eller företagskund att genomföra bilaffären på ett snabbt och smidigt sätt. Finansieringen anpassas utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Läs mer om Mitsubishi Motors Finans

Mitsubishi Motors Försäkring

I samarbete med Folksam har Mitsubishi Motors tagit fram en trygg, säker och billig bilförsäkring för att passa dig och din bil. Vi erbjuder dig bland annat maskin- och elektronikskadeförsäkring upp till 15 000 mil/8 år, snabb besiktning vid skada samt helförsäkring. Fråga oss i bilhallen om mer detaljer.

Kundtidning

Äger du en Mitsubishi som är upp till 10 år gammal får du dessutom vår kundtidning Mitsubishi Motors Magazine direkt hem till din brevlåda, tillsammans med våra aktuella erbjudanden.

Hitta till oss

  • Nyåkersvägen 2, 795 32 Rättvik