Garanti & Assistans

Service som du kan lita på

Våra fordon tillhör de mest välbyggda och pålitliga på marknaden, men vi vill ändå vara säkra på att du är skyddad om någonting skulle hända. Det är därför vi har ett förstklassigt supportteam och ett verkstads- och vägassistansnät utspritt över hela Europa som är lika bra som det som din lokala återförsäljare erbjuder.

MAP Vägassistans

Statistiken vad gäller tillförligtlighet är imponerande för Mitsubishifordon, men skulle du någonsin behöva hjälp i händelse av haveri-olycka, stöld eller vandalism så finns vi där, tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, var du än befinner dig. Ring bara numret på ditt kort så kommer vi till din hjälp. Du kommer att täckas av Mitsubishis assistanspaket (MAP) så länge din garanti gäller. Du kan också förlänga detta skydd med en MAP-upgrade.

MAPs förmåner inkluderar:

– Grundläggande vägassistans hemma eller vid vägkanten.
– Bärgning till närmaste auktoriserade Mitsubishi-verkstad
– Förvaring eller parkering när ett haveri inträffar utanför kontorstid och fordonet behöver bogseras till en auktoriserad Mitsubishiverkstad.
– Viktiga meddelanden förmedlas till din familj, vänner eller arbetskollegor.
– Grundläggande teknisk rådgivning på begäran.
– Juridiska och medicinska remisser.

Om ditt fordon inte kan repareras där du befinner dig, så kommer det att bogseras till en av de över 2500 auktoriserade Mitsubishiverkstäder som finns utspridda i över trettio länder tvärs över Europa.

Hitta till oss

  • Nyåkersvägen 2, 795 32 Rättvik